Opinie od pacjentów

Home / Opinie od pacjentów

Opinie od pacjentów na www.znanylekarz.pl

__________________________________________________________________________________

Dorota

21 lutego 2021

Polecam! Pan profesor pomógł mi wrócić do normalnego wyglądu, gdy inna pani doktor nieumiejętnie wykonała zabieg wypełnienia doliny łez .

__________________________________________________________________________________

Małgorzata S.

25 września 2020

Bardzo fachowe podejście do pacjenta, miła atmosfera w gabinecie i perfekcyjnie wykonany zabieg. Na pewno będę wracała do profesora. Polecam wszystkim tego specjalistę.

__________________________________________________________________________________

Patryk Texas

3 sierpnia 2020

Profesor Romuald Olszański, to w mej ocenie najwspanialszy i najlepszy ekspert dermatologii, alergologii i medycyny estetycznej w Polsce .

Genialny lekarz specjalista z ogromnym talentem, wielką pasją i wspaniałym życzliwym sercem oraz niesamowitym podejściem do pacjenta.

Jestem pacjentem najlepszych chirurgów plastycznych na świecie, ale żaden lekarz nigdy nie pomógł mi tak ogromnie, jak właśnie Prof. Romuald Olszański w Gdyni.

Polecam z głębi serca, tego cudownego człowieka, bo to absolutnie, według mej oceny, najlepszy i najbardziej fachowy lekarz specjalista dermatologii i alergologii. W mej ocenie numer 1 na świecie.

Serdecznie zapraszam do Gabinetu Dermatologii i Medycyny Estetycznej Profesora Romualda Olszańskiego w Gdyni wszystkich pacjentów, którzy potrzebują genialnego eksperta medycyny estetycznej.

Ja prosiłem o pomoc najlepszych lekarzy w Polsce, ale nikt nie potrafił mi pomoc, a Pan Profesor Romuald Olszański udzielił mi pomocy na najwyższym światowym poziomie i dziękuję za to, z całego serca

Cudowny człowiek i genialny lekarz wielkiej pasji i ogromnego talentu.

Profesor Romuald Olszański jest cudownym lekarzem i wspaniałym człowiekiem wielkiego serca i niezwykłej życzliwości.

Z wyrazami ogromnego szacunku, wielkiego uznania i dozgonnej wdzięczności.

__________________________________________________________________________________

Krzysztof

25 lutego 2020

Bardzo dobry, przyjazny Profesor do dzieci sympatyczny i z chęcią córka wracała na kolejne wizyty, skuteczne leczenie bez nawrotu choroby, zawsze pamięta o pacjentach miła atmosfera podczas rejestracji trafne diagnozy.

__________________________________________________________________________________

nettel

Miałam poważne powikłania po nieudanej izoterapii igłowej w podrzędnym gabinecie. Wystąpiła reakcja alergiczna i myślałam, że moja twarz już nigdy nie będzie wyglądać normalnie. Pan doktor zgodził się mnie przyjąć, mimo że miał zawalony grafik, i za wcale niedrogą opłatą, pomógł mi. Wykazał się bardzo dużą troską i zaangażowaniem. Jest to wspaniały lekarz i człowiek i będę mu wdzięczna do końca życia, gdyż mogło się skończyć tragicznie.

__________________________________________________________________________________

Marzena M.

10 stycznia 2019

Leczę się od kilku lat i polecam. Jedyny lekarz który pomógł mi w walce z moją straszną alergią. Ceny przystępne.

__________________________________________________________________________________

pastk

24 listopada 2018

Pan Profesor tylko spojrzał i Powiedział Proszę nie lekceważyć, jest naprawdę doświadczonym lekarzem z ogromną wiedzą i z sercem Wielki szacunek, dzięki Panu Profesorowi szybko wykryty czerniak złośliwy w słowach nie da się podziękować jeśli macie wątpliwości dermatologiczne i alergologiczne tylko do Pana Profesora Olszańskiego. Krzysztof

__________________________________________________________________________________

Anna Jankowska

1 sierpnia 2016

Jestem pacjentka doktora od ponad 2 lat. Uwielbiam doktora i z ręką na sercu i czystym sumieniem mogę polecić. Pierwsza moja wizyta to powiększanie ust – wyszły super a efekt utrzymywał się bardzo długo. Druga wizyta była spowodowana swędzącymi wypryskami w okolicy brody – antybiotyk plus maść którą przypisał doktor pomogły już po dwóch dniach. Na trzecią wizytę umówiłam się z powodu plam na czole które wyglądają bardzo brzydko – doktor kazał przyjść mi z tym po lecie i powiedział że teraz zabiegami to mi tylko zaszkodzi. Doktor jest profesjonalista i nie wymyśla niepotrzebnych zabiegów żeby naciągnąć.

__________________________________________________________________________________

Marta L.

2 czerwca 2016

Byłam bardzo zadowolona z wizyty, testy alergiczne zostały wykonane raz dwa, diagnoza postawiona dobra.
Lekarz pomógł wyleczyć mój odwieczny problem.

__________________________________________________________________________________

Zadowolona

21 maja 2016

Właśnie wróciłam z USA, gdzie na stałe mieszkam i z polecenia Mamy odwiedziłam gabinet Pana Profesora. Przywitał mnie przesympatyczny, otwarty lekarz i od pierwszych słów nie było żadnego dyskomfortu, wręcz przeciwnie, poczułam się komfortowo, pomimo, że przyszłam poprawić swoją urodę. Pan Profesor zanim zaproponował idealny dla mnie zabieg nie nakłaniał mnie do żadnych zmian, wręcz przeciwnie, ale skoro będę lepiej się czuła poprawiając to i owo, to rzecz jasna na to przystał. Koszty są – nie chcę porównywać ze Stanami, ale z tego co wiem od Mamy i Jej przyjaciółek, niezwykle konkurencyjne. Pan profesor jest niezwykle komunikatywny, dowcipny i ujmująco szarmancki! Polecam każdej kobiecie wizytę u Pana Profesora, niezależnie od wieku! Sama rozmowa na pewno pomoże, a zabiegi poprawią zarówno duszę, jak i urodę! Panie Profesorze, ubóstwiamy Pana!!!

__________________________________________________________________________________

Joanna

1 stycznia 2016

Leczę moje dzieci od lat wiek 31 drugi 25, a ja po ślubie mojego drugiego syna doznałam syndromu próżnego gniazda i wypadły mi włosy z polowy głowy i Pan profesor mi pomogli. Było to w tym roku tzn.2015 lipiec. Dziękuje Panu Profesorowi. Pojadę Mu podziękować.

__________________________________________________________________________________

gosik_sk

21 czerwca 2015

Najpierw ja leczyłam się u Pana doktora. Testy alergiczne potwierdziły moje przypuszczenia. Odpowiednia terapia pozwoliła pomóc skórze z egzemą kontaktową i uświadomiła mi problem. Potem mąż korzystał z pomocy i uzyskał nawet pomoc laryngologiczną, poczuł się lepiej choć i tak skończyło się to zabiegiem chirurgicznym, ale byliśmy na ro przygotowani. Na koniec córka trafiła do Pana doktora z problemami skórnymi na stopach i jak zawsze uzyskała fachową pomoc. Problemy skórne ustępują, a jak czasem jest zaostrzenie choroby, wiemy jak postępować.

__________________________________________________________________________________

natalia676

18 maja 2015

Serdecznie polecam ! Bardzo dobry specjalista, przesympatyczna obsługa ! Od razu zdiagnozował problem skórny mojego brata z którym się borykał od dłuższego czasu. Ja sama od zawsze miałam problem z trądzikiem i byłam od każdego innego specjalisty odsyłana z kwitkiem i niedziałających mazidłami. Lekarz zaproponował antybiotyk nie ukrywał ze może być drogi i jak najbardziej trzeba szukać zamiennika obecnego na rynku. Rzetelny, sympatyczny i profesjonalny a przy tym bardzo wesoły . Moja skóra jest mu wdzięczna !

__________________________________________________________________________________

Andrzej Przybylski

16 marca 2015

proszę PAŃSTWA JESTEM OJCEM CÓRKI, której twarz po wielkim, koszmarnym, przygnębiającym stresie wyglądała jak u TRĘDOWATEJ. Będę do końca życia WDZIĘCZNY PROFESOROWI, CZŁOWIEKOWI, KTÓRY Z WIELKĄ TROSKĄ WYKONYWAŁ ZABIEGI, w których następstwie twarz mojej córki wyglądająca fatalnie po TRĄDZIKU OBECNIE JEST GŁADKA I WYLECZONA. Oczywiście nadal wymaga pielęgnacji. PROFESOR OLSZAŃSKI SPRAWIŁ, ŻE znowu jest piękną kobietą i bez stresu. TATA…… ANDRZEJ PRZYBYLSKI

__________________________________________________________________________________

Sławomira

4 maja 2014

Pan profesor to wspaniały człowiek i lekarz . Od lat pomaga mnie i mojej rodzinie. Zawsze postawiona diagnoza była słuszna a terapia sprawdziła się w 100%. Pan profesor każdy przypadek traktuje bardzo poważnie. Jest specjalistą medycyny estetycznej. Jestem z jego zabiegów super zadowolona. Zawsze ma najnowsze w medycynie estetycznej nowości. Bardzo polecam zwłaszcza kobietom, które chcą sobie odjąć lat.

__________________________________________________________________________________

zachwycona

21 lutego 2014

bardzo dobry i kompetentny lekarz, świetny dermatolog, polecam, jestem pacjentką już bardzo długo i jestem zachwycona rezultatami !!! pozdrawiam

__________________________________________________________________________________

jult99

20 lutego 2014

Jest wspaniałym lekarzem ….pomógł bardzo i nareszcie jestem szczęśliwa bo pan Profesor sprawił, że znów jestem młoda i atrakcyjna….

__________________________________________________________________________________

Wika

29 października 2013

Polecam tego doktora , sympatyczny ( bardzo rozrywkowy ) człowiek , który szybko postawił diagnozę i przekierował do pana który wykonuje zabiegi laserowe w tym samym gabinecie.
Dziś prawie w całości pozbyłam się brązowych plam na skórze które musiałam maskować makijażem przez ostatnie kilka lat.

__________________________________________________________________________________

kasia.konefal

20 czerwca 2013

Polecam wszystkim! Wspaniały alergolog! Bezskutecznie leczyłam się u wielu alergologów. Dopiero ten lekarz mi pomógł! Do tego jest miłym i sympatycznym człowiekiem co jest bardzo ważne w kontakcie z pacjentem.

__________________________________________________________________________________

grazynka611

8 czerwca 2013

Świetny dermatolog! Wspaniały człowiek! Empatia i holistyczne podejście oraz nieoceniona wiedza i kompetencje gwarantują wyleczenie! I nie jest to żadna reklama! Profesor jako pierwszy, choć u wielu „specjalistów” byłam, sprawił ,że w końcu widzę efekty i nadzieję całkowitego pozbycia się ŁZS…a kto na to choruje, ten wie jak podstępne i ciężkie do wytępienia to choróbsko! Polecam serdecznie!

__________________________________________________________________________________

ewa

17 lipca 2012

polecam, jako dermatolog pomógł mi w 100 %; przez kilka lat leczyłam się u dermatologów wejherowskich i słynnego prof. Placka, nie zdiagnozowali dobrze przyczyn wyprysków na twarzy (nie byłam już nastolatką) i faszerowali tetracyklinami które zupełnie były nieskuteczne, maści wypalały twarz, dr Olszański w trzy miesiące wyleczył to czego inni przez 15 lat nie mogli; finansowo ok bez żadnego naciągania

__________________________________________________________________________________

29 listopada 2008

Pierwszy dermatolog, który postawił właściwą diagnozę i zapisał odpowiednie leki. Wszystko odpowiednio wyjaśnione, wreszcie pacjent dokładnie wie co mu dolega itd. Miła atmosfera, pacjent jest odpowiednio traktowany, nie jak w państwowych placówkach.

Polecam.